Szagtalanítás + környezetvédelem = szagmentes tér

Exair A/EfG


Széles felhasználási körrel rendelkező permetező anyag, amellyel magas kén-, merkaptán, és szulfid tartalmú, nem kondenzálható légelegyek kezelhetők. Különösen bevált az élesztőgyártásnál, lucerna, sörtörköly dehidratálásánál, sütésnél felszabaduló zsír- és olajtartalmú gázkiáramlásoknál, papírgyártásnál, szennyvíztisztítók, répa- és zöldségmosók helységeiben, egyéb állati és növényi anyagok fehérje feldolgozásnál.

Az Exair EfG hatóanyagcsaládot ipari folyamatok során képződő kellemetlen szagú gázok kezelésére fejlesztették ki. Alkalmazása vagy a technológiai helyiségek teljes légterébe, vagy pedig az onnan kibocsátott, - környezeti terhelést okozó légáramba bejuttatott aerosol-kezeléssel történhet. Használatával jelentős mértékű szagcsökkentést lehet elérni az üzemeken belül és kívül egyaránt.

Az Exair EfG termékek mikro-emulziós vizes koncentrátumok. A semlegesítő hatóanyagok használatának hatékonysága az adott szagproblémának megfelelő összetételen és alkalmazási megoldáson múlik. Ezért az Exair EfG hatóanyagcsalád termékei közül különböző típusú szagokhoz kifejlesztett változatokat is lehet választani.

Az alkalmazás műszaki megoldása (maximális érintkezési felület, gyors átmenet a gázfázisba, elegendő érintkezési idő) jelentős hatást gyakorol a kezelés hatékonyságára. Optimális feltételek esetén a kezelés mind a technológiai helységekben, mind a külső észlelő pontokon biztosítani tudja a megfelelő szagtalanítást.

Használat

Az Exair EfG termékek zárt és nyitott terek (tároló épületek, technológiai helyiségek, komposztáló udvarok), valamint bűzös légáramok (kémény, légzőcső, szellőzők és ventillátorok légcsatornáinak) kezelésére alkalmasak.