Szagtalanítás + környezetvédelem = szagmentes tér

Gelactiv® AFG Broyé


A Biothys szagtalanító termékek közös jellemzője, hogy természetes anyagok felhasználásával készülnek, és így a felhasználást követően lebomlanak.

A Biothys eljárás lényege a szagok közömbösítése. Szemben a hagyományos eljárásokkal, a termékek nem fedőillatot képezve érnek el eredményeket, hanem magát a szagterheléseket csökkentik jelentős mértékben. (A szagmentesítés lényegében egy kémiai folyamat eredménye, mely során negatív töltések kerülnek semlegesítésére, így a szagok valóban megszűnnek.)

BroyéA Gelactiv® AFG Broyé a szagtalanítást végző géltáblából készült őrlemény, mely forgáccsal van összekeverve. Az anyag bűzös felületek kezelésére alkalmas. A használat során 1 kg Broyé körülbelül 50 m2-es felület szagmenetesítésére képes. A működési ideje előbbi feltétel mellett hozzávetőlegesen 3 hónap, melyet nagyban befolyásol a szagmentesítésre kerülő anyag összetétele. (Ez annyit jelent, hogy ugyanakkora felületen különböző szaghatást okozó anyagok szagintenzitása nem feltétlenül megegyező mértékű, így a Broyé működési ideje 3 hónapnál hosszabb is lehet.)

Ajánlott a kezdeti időszakban a Broyé-t a felület tetején hagyni, majd aztán 3-4 hét után beleforgatható a kezelt anyagba, mivel a Broyé ezután már így is képes aktívan működni. (Tapasztalatok szerint viszont a felületen hagyva a leghatékonyabb.)

Az anyag jellemzője továbbá, hogy egy bizonyos kísérőillattal rendelkezik, mely a szagtalanítás eredményességét jelzi. Ha a jelzőillat csak gyengén érzékelhető, akkor mennyiség szempontjából nem lett megfelelően adagolva az anyag. Ha ugyanez a jelenség 3 hónap elteltével jelentkezik, akkor az a Broyé működési idejének a végét jelzi. (A Gelactiv AFG Broyé hatékonyságának kimerülése abból is érzékelhető, hogy maga az anyag szemmel láthatóan már nincs jelen, ugyanis működése során jelentős mértékben szublimál, és nagy részben csak a forgács marad vissza.)

Az anyag jellemzője továbbá, hogy egy bizonyos kísérőillattal rendelkezik, mely a szagtalanítás eredményességét jelzi. Ha a jelzőillat csak gyengén érzékelhető, akkor mennyiség szempontjából nem lett megfelelően adagolva az anyag. Ha ugyanez a jelenség 3 hónap elteltével jelentkezik, akkor az a Broyé működési idejének a végét jelzi. (A Gelactiv AFG Broyé hatékonységénak kimerülése abból is érzékelhető, hogy maga az anyag szemmel láthatóan már nincs jelen, ugyanis működése során jelentős mértékben szublimál, és nagyrészben csak a forgács marad vissza.)

A Gelactiv® AFG Broyé tartószerkezetbe helyezve aknába is belógatható. Az adagolás itt is az előzőeknek megfelelően felület szerint történik.

Minőségét megőrzi:

Minőségét 9 hónapig őrzi meg eredeti csomagolásban, hűvös (25 °C alatt), fénytől védett helyen.

Környezetvédelmi és munkaegészségügyi adatok : A Gelactiv Broyé természetes alapanyagú termék. A terméket az európai 67/548/EK Irányelv, illetve a 99/45/EK Irányelv a nem veszélyes kategóriába sorolja, biológiailag lebomlik.