Szagtalanítás + környezetvédelem = szagmentes tér

SZÁLLODÁKBAN, IRODAHÁZAKBAN, BEVÁSÁRLÓ CENTRUMOKBAN KELETKEZŐ


KELLEMETLEN SZAGHATÁSOK KEZELÉSE

A Professional Média Kft, a német Biothys Gmbh magyarországi forgalmazója. A nem kívánatos szagokat, természetes és természet azonos anyagok alkalmazásával szüntetjük meg. Az eljárás lényege, hogy a szagokat nem elnyomjuk, hanem semlegesítjük.

Magyarországon a nagy szagterhelést okozó technológiák mellett (szeméttechnológia, komposztálás, csatornatechnológia, stb..), jelentős terület az épületek, zárt terek szagtalanítása. Ezen belül különös figyelmet szánunk a szállodák és irodaházakban keletkező kellemetlen szagok megszüntetésére, mint pl. dohányfüst szagok, zsírfogó, konyhai szagok.

Az általunk javasolt megoldások nagyobb terekben, kisebb helyiségekben egyedileg, vagy központilag klimatizált, légkezelt helyiségekben is alkalmazhatók, ahol a légáramba helyezett gélanyagból folyamatosan és egyenletesen szublimáló hatóanyag kifejti hatását. Ellentétben a folyadék halmazállapotú anyagokkal az általunk alkalmazott gélanyag megjelenési formájának és összetételének köszönhetően nem kedvez a kórokozók (pl. Legionella baktérium) megtelepedésének sem.