Szagtalanítás + környezetvédelem = szagmentes tér

Társasházak, háztartások


Az épületek kezelése és fenntartása során felmerülő, valamint a háztartásokban előforduló szagproblémák kezelésére cégünk, a Professional Média Kft., széles termékválasztékkal és egyedi megoldásokkal áll az érdeklődők rendelkezésére.
Hatékony megoldást kínálunk a hulladékgyűjtés és tárolás során felmerülő szaghatások semlegesítésére.

A Bio Air Control szagtalanító granulátum a társasházaknál és háztartásoknál kitűnően alkalmazható, hosszan tartó hatással rendelkező szagtalanító szer, amely célzottan hulladékból, rothadó szerves anyagok bomlásából eredő bűz semlegesítésére, illetve megszüntetésére szolgál.
A Bio Air Control háztartási szagtalanító granulátum eredményesen használható hulladékgyűjtő edényekben, kukákban tárolt szemét szagtalanítására.

Felhasználási módja a következő:

A Bio Air Control szagtalanító granulátum alkalmazása nem jár többletmunkával. A szilárd hulladék ürítése után, egyszerűen a hulladéktároló edénybe szórunk egy kis mennyiségű szemcsés Bio Air Control szagközömbösítő anyagot, melynek következtében a tárolóedény és a benne folyamatosan gyűlő ömlesztett hulladék kellemetlen szaga már néhány kezelés után megszűnik. A kiszórt szemcsék aktivitására a friss citrom aromájú jelzőszagból lehet következtetni.

1 liter háztartási szagtalanító granulátum elegendő:

25-27 db 110 literes gyűjtőedényzet, vagy

20-22 db 240 literes gyűjtőedényzet, vagy

18-20 db 1,1 m3-es gyűjtőedényzet, vagy

6-8 db 4,4 m3-es konténer szagtalanítására.

 

Felhasználási területe széleskörű, hiszen alkalmas továbbá, megfelelő szellőzés nélküli zárt helyiségek, pincék, raktárak, kukatárolók, légfrissítésére, és állati almok szagtalanítására is.

Szemétledobós rendszerű épületeknél, ahol a kürtőhatás a felső emeletekre is felviszi a szagokat, a kukatároló és szemétledobó helyiségek sarkaiban elhelyezett szagközömbösítő anyag hatékonyan szünteti meg a kellemetlen szagokat.

Egyéb megoldásaink társasházi szagproblémák kezelésére:

  • Szennyezett belső és külső burkolatok (pl. lépcsőházak, folyosók, ebédlők, raktárhelyiségek, kukatárolók, stb.) takarításakor a visszamaradó szagokat gyakran még erős oxidálószerekkel sem lehet teljesen megszüntetni. Ez a probléma felmosófolyadékunkkal a nagy hígítás miatt gazdaságosan és garantált eredménnyel oldható meg. A folyadék takarítógépekben is alkalmazható. Ha a fertőtlenítését és szagtalanítását együtt kell végezni, akkor a fertőtlenítő oldathoz a felhasználás előtt hozzáadott felmosófolyadék még a fertőtlenítőszer szagát is mérsékli. Szemeteskukák és hulladékgyűjtő konténerek mosására is kiválóan alkalmas.
  • Szennyvízelvezető csőhálózatok, lefolyók, fürdőhelyiségek összefolyói, csatornarendszerek, medencék épületen belüli szagtalanítása eredményesen alkalmazható koncentrátumunk, amely felhasználható közvetlenül a szagforrásnál vagy hozzáférhetetlen csővezetékrendszer, csatornahálózat szagmentesítésére a bennük áramló közeg kezelésével.
  • Speciális, nagy hatóerejű, maradandó hatású szagközömbösítő folyadékunk falakra és lábazatokra permetezve kiválóan alkalmas pl. szerves anyagok és szénhidrogének, állati és növényi zsírok bomlásából, égéséből eredő, valamint vízelöntések és tűzeset után maradt szagok, stb. kezelésére.